DRIVE THRU

Beste klanten,
de afgelopen tijd hebben wij een enorm aantal berichten gekregen of wij ook gaan meedoen met het mogelijk maken van afhaalgerechten. Wegens de vooralsnog onzekere toestanden voor de horeca ondernemers hebben wij besloten om ook een poging te wagen om afhaalgerechten te bieden aan onze klanten. 

Hoe werkt het?
Aangezien wij een ruime parking hebben dat nu niet gebruikt wordt, zijn wij van plan om een pop-up drive thru te organiseren. Dit houdt in dat u niet uit uw auto hoeft te stappen. Wij zetten uw bestelling in de kofferbak, met handschoenen en mondmasker. Het is de bedoeling dat u een ronde over de parking maakt via de rechterzijde. Mocht u met een ander vervoersmiddel komen of te voet kunt u dat ook aangeven bij het afrekenen en dan wordt er contact met u opgenomen nadat u besteld heeft.

Belangrijke informatie
Allereerst woensdag en donderdag zijn wij gesloten dit betekent dat u deze dagen uw bestelling niet kunt afnemen. Deze dagen zijn wij wel beschikbaar om bestellingen op te nemen via onze webshop of telefonisch.
U kunt uw bestelling op de gewenste dag tussen 16:00 en 20:00 bij ons afhalen, zonder uw auto te verlaten.
Na uw bestelling zal er contact met u opgenomen worden mits er onduidelijkheid is, verder kunt u ons ook altijd even bellen.
Wij houden ons zeer streng aan de richtlijnen van het RIVM om zo de veiligheid te waarborgen. Veiligheid voorop natuurlijk!

Groetjes Guan Fen Hsiang
Koreaanse Restaurant Goo Li Zeng